Bibliotekskort skaffar du genom att personligen besöka biblioteket och visa upp ett giltigt identitetsbevis.

Du kan själv byta din PIN-kod på Mina sidor. Har du ingen PIN-kod får du den genom att personligen besöka biblioteket. PIN-koder ges inte via telefon eller e-post.

Du kan förnya dina låna fem gånger om de inte är reserverade. Du kan själv förnya dem på Mina sidor.

Användningen av det meröppna biblioteket i Masaby kräver att du först godkänner användningsreglerna. Du kan underteckna användningsreglerna i vilket Kyrkslätts bibliotek som helst. Efter att du godkänt dem har du rätt att använda Masaby bibliotek under meröppettiden. 

Du kan lämna tillbaka boken på vilket bibliotek i Kyrkslätt som helst, på huvudbiblioteket, Masaby eller Veikkola bibliotek eller  bokbussen Ella, oberoende varifrån du lånat den. På Kyrkslätts bibliotek kan du endast lämna tillbaka material som du lånat i Kyrkslätt, inte t.ex. böcker lånade på biblioteken i Esbo eller Helsingfors.

Du kan lämna ett anskaffningsförslag. Om det är möjligt att skaffa boken du önskar till biblioteket, reserverar vi den åt dig. Om boken inte går att skaffa, kan vi beställa den åt dig som fjärrlån. Fjärrlåneservicen är avgiftsbelagd. 

Förseningsavgiften måste betalas trots att påminnelsen inte har kommit. Du kan kolla din e-postadress på Mina sidor och uppdatera den. Du kan också kontakta biblioteket och be oss föra in en fungerande e-postadress i kundregistret. 

Tyvärr så går det inte. Kyrkslätts bibliotek hör inte till Helmet-regionen. 

Sök

Språk

FISVEN