angle-left Till småbarnspedagoger

Till småbarnspedagoger

Kom med din grupp till biblioteket för att hitta böcker. Du kan också be oss samla ihop material om aktuella teman.

Om det finns barn i din grupp som behöver böcker på andra språk kan vi beställa böckerna gratis från det flerspråkiga biblioteket i Helsingfors. 
 
Grupper kan få egna bibliotekskort. Fyll i en ansökningsblankett och kom sedan till biblioteket eller bokbussen så får du ett kort. 
 
Barngrupper är välkomna på bibliotekets sagostunder. Tidpunkterna för sagostunderna hittar du under Evenemang. Vi önskar att du anmäler din grupp på förhand. Kontaktperson är Johanna Björkstén. E-post: johanna.bjorksten@kyrkslatt.fi
 
Vill ni prova på en ny typ av sagoupplevelse? Vi erbjuder numera även s.k. mediasagostunder för femåringar och förskolebarn. Blev du intresserad? Kontakta i så fall vår mediahandledare Sebastian Nordlund. E-post: sebastian.nordlund@kyrkslatt.fi
 
För förskolegrupper erbjuder vi även Boklek. Förskolebarnen bekantar sig då med vår verksamhet genom lek och fantasi. Vi kontaktar områdets alla förskolegrupper med en inbjudan.  
 
Bokbussen Ella besöker daghem och skolor. Om Ella inte besöker ditt dagis, kan du komma med önskemål om en hållplats nära er. 
 
Välkommen på en resa i kunskapens och berättelsernas värld!  

Kontakt: 

Barnavdelningen i Fyyri: 040 126 9458, lastenkirjasto@kirkkonummi.fi

Bokbussen Ella: 040 516 4899, kirjastoauto@kirkkonummi.fi

Masaby bibliotek: 09 2967 2137, masalan.kirjasto@kirkkonummi.fi  

Veikkola bibliotek: 09 2967 2100, veikkolan.kirjasto@kirkkonummi.fi

Sök

Språk

FISVEN