angle-left För dig som är 13+

För dig som är 13+

Vill du studera? Träffa vänner? Läsa? Spela? Koppla av? Behöver du vänta på bussen? Välkommen till biblioteket. Hösten 2020 öppnar ungdomsgården i Fyyri.

Böcker, filmer och spel

Vill du hitta en bra bok att försjunka i? Eller gillar du att läsa faktaböcker? Kom och bekanta dig med utbudet på ditt bibliotek. Vi hjälper dig gärna med både boktips och annan information. Om du tycker att det fattas något från vårt sortiment, var vänlig och fyll i ett anskaffningsförslag. Saknar du boktips, klicka här.

PRAO på biblioteket

I den mån det är möjligt tar vi PRAO-elever till biblioteket. Till arbetsuppgifterna hör t. ex. att ordna böcker i hyllorna, att sammanställa små bokutställningar eller att handleda kunder i hur man använder olika digitala tjänster.

Stöd i studierna

Du som studerar har stor nytta av bibliotekets tjänster. Vi ger boktips, handledning i informationssökning samt hjälper dig att hitta material till olika uppgifter. Om kursboken du behöver inte finns på biblioteket, är det möjligt att fjärrlåna den. Tysta läsplatser och arbetsro hittar du i bibliotekets läsesal samt mötes- och grupprum.

Vad vill du göra på biblioteket?

Vad tycker du att borde finnas på biblioteket? Vad skulle kunna hända där? Berätta gärna om dina idéer för oss. Skriv en lapp, skicka e-post eller kommentera det i sociala medier.

Instagram:    Facebook:

Kontakt: