angle-left För dig som är 7—12 år

För dig som är 7—12 år

Det finns mycket du kan göra på biblioteket. Här kan du läsa, spela, hänga med kompisar eller hitta på något helt eget.

Efter skolan till biblioteket

Behöver du ett ställe där du kan vänta på bussen, göra dina läxor eller träffa dina kompisar? Hos oss finns det sköna soffor och läsplatser där du kan slå dig ner.

Spelkonsoler och brädspel

Du kan spela konsolspel på biblioteket. På huvudbiblioteket har vi PS4- och xBox360-konsoler. Biblioteken i Masaby och Veikkola har PS4-konsoler. Ta med ditt bibliotekskort så att du kan låna en spelkontroller.

Vi har också många roliga brädspel som du kan spela i biblioteket eller låna hem.

3D-skrivare

Har du redan provat att använda 3D-skrivaren? Vill du lära dig att skriva ut ett smycke eller en maskot? Boka i så fall en tid för 3D-utskrivning. Mera info om vilken utrustning biblioteken har finns på sidan Apparatur.

Evenemang

På biblioteket ordnas evenemang i vilka du kan delta gratis. Under skolloven ordnar vi aktiviteter av olika slag. I evenemangskalendern hittar du närmare information. Välkommen med!

Vad vill du göra på biblioteket?

Vad tycker du att borde finnas på biblioteket? Vad skulle kunna hända där? Berätta gärna om dina idéer för oss. Skriv en lapp eller skicka e-post.

Kontakt:

Huvudbiblioteket: kirjasto@kyrkslatt.fi