angle-left Bibliotekets nya webbsidor har publicerats

Bibliotekets nya webbsidor har publicerats

På de nya sidorna hittar du lätt uppgifter om bibliotekens öppettider, tjänster och evenemang.

Kyrkslätts bibliotek har nya webbsidor som du kan bekanta dig med på adressen https://kirkkonummi.verkkokirjasto.fi/. Våren 2019 skaffades av systemleverantören Axiell ett nytt bibliotekssystem och i samband med uppdateringen av systemet uppdateras även webbsidorna till den nya plattformen Arena Nova. 

På de nya sidorna hittar du lätt uppgifter om bibliotekens öppettider, tjänster och evenemang. Du kommer också till e-biblioteket via webbsidorna. På de nya sidorna går det behändigt att använda webbiblioteket, att söka material, att göra reserveringar och att förnya lån. 

Webbsidan är uppbyggd med olika storlekars bildrutor som gör den användarvänlig. Plattformen har gränssnitt med bibliotekssystemet, vilket gör att vi lättare än tidigare kan göra olika boklistor och rekommendationer på sidorna. 

Grundläggande uppgifter om biblioteket finns också i fortsättningen på kommunens webbplats, men aktuella saker, lästips och evenemang finns på de nya sidorna. 

Välkommen till våra nya sidor, via dem hittar du också i dessa undantagstider något att läsa, att lyssna och att titta på.

Så här orienterar du dig på de nya webbsidorna (pdf)

Sök

Språk

FISVEN