Asiakkaan omat sivut

Omilla sivuilla voit uusia lainojasi, varata aineistoa sekä muokata omia yhteystietojasi.
Lisää aiheesta Asiakkaan omat sivut

Digineuvonta

Kirjastosta saat apua tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin liittyvissä ongelmissa ja käytön opastuksessa.
Lisää aiheesta Digineuvonta

E-kirjasto

Kirjaston e-palveluiden kautta voit lukea tai kuunnella kirjoja, lehtiä ja musiikkia tai katsella elokuvia.
Lisää aiheesta E-kirjasto

Hankintaehdotus

Jos haluamaasi aineistoa ei ole kirjastossa, voit jättää meille hankintaehdotuksen.
Lisää aiheesta Hankintaehdotus

Kaukopalvelu

Voimme tilata sinulle muista kirjastoista aineistoa, jota ei ole saatavilla Kirkkonummen kirjastosta. Kaukopalvelu on maksullista.
Lisää aiheesta Kaukopalvelu

Kirjasto kotiin

Jos sinun on vaikea päästä kirjastoon iän, sairauden, vamman tai muun syyn takia, voit saada kirjaston aineistoa lainaksi kotiin kuljetettuna.
Lisää aiheesta Kirjasto kotiin

Kokoelma

Kirjastossa on monipuolinen kokoelma kirjoja, lehtiä, elokuvia, musiikkia ja pelejä.
Lisää aiheesta Kokoelma

Kotiseutukokoelma

Tutustu Kirkkonummen historiaan! Kotiseutukokoelmaan on koottu Kirkkonummi-aiheisia kirjoja, karttoja, lehtiartikkeleita, musiikkia sekä mikrokortteja.
Lisää aiheesta Kotiseutukokoelma

Käyttösäännöt ja maksut

Jos haluat kirjastokortin, sinun on ensin hyväksyttävä kirjaston käyttösäännöt. Käyttösäännöissä kerrotaan esimerkiksi laina-ajoista ja maksuista.
Lisää aiheesta Käyttösäännöt ja maksut

Laitteet

Kirjastossa on laitteita, joista on hyötyä ja hupia. Tietokoneet, tulostimet, 3D-tulostimet ja ompelukoneet ovat käytettävissäsi.
Lisää aiheesta Laitteet

Masalan omatoimikirjasto

Voit käyttää Masalan kirjastoa omatoimisesti silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla
Lisää aiheesta Masalan omatoimikirjasto

Monikielinen kirjasto

Jos kirjastosta ei löydy kirjoja omalla äidinkielelläsi, voimme tilata niitä maksutta Monikielisestä kirjastosta.
Lisää aiheesta Monikielinen kirjasto

Monta tapaa lukea

On paljon erilaisia tapoja lukea. Äänikirjat, selkokirjat ja isotekstiset kirjat tuovat kirjallisuuden kaikkien ulottuville.
Lisää aiheesta Monta tapaa lukea

Näin järjestät tapahtuman kirjastossa

Kirjastossa on helppo järjestää erilaisia tapahtumia. Tule toteuttamaan omasi!
Lisää aiheesta Näin järjestät tapahtuman kirjastossa

Näin saat kirjastokortin

Saat kirjastokortin käymällä kirjastossa ja esittämällä voimassa olevan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.
Lisää aiheesta Näin saat kirjastokortin

Näyttelyt

Järjestä kirjastossa oma taidenäyttely
Lisää aiheesta Näyttelyt

Varaa tila

Tarvitsetko tilaa kokousta tai tapahtumaa varten? Varaa maksuton tila kirjastostasi.
Lisää aiheesta Varaa tila