Pääkirjaston digicaféssa ratkotaan yhdessä digipulmia

Kirkkonummen pääkirjastossa käynnistyy viikoittainen digicafé tiistaisin klo 9–11. Kokoonnumme Fyyrin Kabinetissa, jonka löydät heti pääovien jälkeen oikealta. Kahvila Messistä voit ostaa itsellesi tilaisuuteen mukaan kupposen kahvia ja pientä purtavaa.

Digicafé on tarkoitettu lähinnä pienten ja lyhyiden ongelmien selvittämiseen ilman ajanvarausta. Asiasi voi koskea esimerkiksi tietokoneita, mobiililaitteita tai kirjaston e-palveluja. Digicaféssa ei korjata tietokoneita.

Jos ongelmasi vaatii pidempää selvittelyä, voit varata henkilökohtaisen opastusajan pääkirjaston mediaosastolta sähköpostitse osoitteesta mediakirjasto@kirkkonummi.fi tai puhelimitse numerosta 040 126 9872.

Opitaan yhdessä enemmän aamukahvin äärellä!

Lasten uimakortteja lainattavissa kirjastossa

Kirkkonummen kirjastoissa on 1.10. alkaen lainattavissa lasten uimakortteja Kirkkonummen uimahalliin.

Kortteja voivat käyttää 5–16-vuotiaat, mutta vanhemmat voivat lainata kortit omille lapsilleen.

Uimakorteilla on kahden viikon laina-aika, ja sinä aikana uimassa saa käydä niin monta kertaa kuin haluaa. Kortteja ei voi uusia eikä varata.

Lainattavia uimakortteja on yhteensä 70 kappaletta, ja niitä voi lainata kaikista toimipisteistä eli pääkirjastosta, Masalan ja Veikkolan lähikirjastoista sekä kirjastoautosta. Kortti täytyy palauttaa siihen kirjastoon, josta se on lainattu.

Uimakortit kirjaston asiakkaille tarjoavat yhteistyössä nuoriso- ja liikuntapalvelut ja kirjasto.