Kirjastokortin saat käymällä kirjastossa. Mukaan tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Voit vaihtaa PIN-koodisi kirjautumalla omille sivuillesi sivun oikeasta yläreunasta. PIN-koodin saat myös käymällä kirjastossa paikan päällä. PIN-koodeja ei voi antaa puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit uusia lainasi viisi kertaa, jos niistä ei ole varauksia. Lainat voit uusia kirjautumalla omille sivuille sivun oikeasta yläreunasta. Voit myös pyytää kirjastoa uusimaan lainasi puh. 09 2967 2467 tai kirjasto@kirkkonummi.fi.

Masalan omatoimikirjaston käyttö vaatii käyttösääntöjen hyväksymisen. Voit käydä allekirjoittamassa käyttösäännöt missä tahansa Kirkkonummen kirjaston toimipisteessä. Hyväksymisen jälkeen sinulle annetaan oikeus käyttää Masalan kirjastoa omatoimiaikana.

Voit palauttaa kirjan mihin tahansa Kirkkonummen kirjaston toimipisteeseen eli pääkirjastoon, Masalan ja Veikkolan lähikirjastoihin tai kirjastoauto Ellaan riippumatta siitä, mistä olet lainannut kirjan. Otathan huomioon, että Kirkkonummen kirjastoihin voi palauttaa vain Kirkkonummelta lainattua aineistoa, ei esimerkiksi Espoon tai Helsingin kirjastojen kirjoja.

Voit jättää meille hankintaehdotuksen. Jos toivomasi kirja on mahdollista hankkia kirjastoon, teemme siitä sinulle varauksen. Jos kirjaa ei voi hankkia Kirkkonummen kirjastoon, voit jättää meille kaukolainapyynnön. Voimme tilata kirjoja kaukolainaksi myös muista kirjastoista. Kaukolainan hinta on 4€/kirja.

Myöhästymismaksu pitää maksaa, vaikka eräpäivämuistutusta ei olisikaan tullut. Voit tarkistaa sähköpostiosoitteesi omista tiedoistasi sivun oikeasta yläkulmasta ja vaihtaa osoitteen oikeaksi. Voit myös ottaa yhteyttä kirjastoon ja pyytää meitä vaihtamaan toimivan sähköpostiosoitteen asiakastietoihisi.

Et voi. Kirkkonummen kirjastot eivät kuulu Helmet-alueeseen, johon kuuluvat Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kirjastot. Helmet-alueen sisällä voi kirjoja palauttaa mihin tahansa Helmet-kirjastoon ja Kirkkonummelta lainattuja kirjoja voi palauttaa Kirkkonummen kirjaston toimipisteisiin.