angle-left Varhaiskasvattajille

Varhaiskasvattajille

Sukella kanssamme tiedon ja tarinoiden maailmaan!

Teettekö tiedeprojektia lihansyöjäkasveista tai ovatko lapset kiinnostuneita dinosauruksista ja avaruudesta? Tule ryhmäsi kanssa etsimään tietoa ja lukemista tai pyydä meitä keräämään valmiiksi aineistoa eri aiheista. 

Jos ryhmässäsi on lapsia, joiden äidinkielellä ei löydy kirjoja kirjastosta, voimme tilata niitä maksutta Helsingin Monikielisestä kirjastosta

Ryhmät voivat saada oman kirjastokortin, jolla lainata lukemista mukaan.  Täytä kirjastokorttihakemus verkossa tai täytä tulostettava hakemuslomake, ja nouda kortti kirjastosta tai kirjastoautosta.

Kirjaston järjestämille satutunneille ovat tervetulleita myös päiväkoti- ja perhepäivähoitoryhmät. Satutuntien ajankohdat löydät tapahtumista. Voit myös kysyä mahdollisuutta järjestää ryhmällesi oma satutuokio toivomastasi aiheesta.  

Haluaisitteko kokeilla erilaista satutuokiota? Järjestämme mediasatutuokioita viisivuotiaille ja esikouluikäisille. Ota yhteyttä mediaohjaajaamme Sebastian Nordlundiin. Sähköposti: sebastian.nordlund@kirkkonummi.fi

Kirja- ja kirjastoleikki tutustuttaa esikouluikäiset kirjaston toimintaan ja kirjan oikeaan käsittelyyn. Kirjastosi ottaa yhteyttä alueen esiopetusryhmiin ja kutsuu teidät oppimaan kirjastonkäyttöä leikin ja fantasian keinoin.   

Kirjastoauto Ella kiertää päivisin päiväkodeilla ja kouluilla. Kirjastoauton aikataulut löytyvät kirjastojen aukioloista. Jos Ella ei vielä käy sinun päiväkodillasi, jätä meille pysäkkitoive!

Ota yhteyttä kirjastoosi:  

Fyyrin lastenosasto: 040 126 9458, lastenkirjasto@kirkkonummi.fi 

Kirjastoauto Ella: 040 516 4899, kirjastoauto@kirkkonummi.fi  

Masalan kirjasto: 09 2967 2137, masalan.kirjasto@kirkkonummi.fi  

Veikkolan kirjasto: 09 2967 2100, veikkolan.kirjasto@kirkkonummi.fi 

Search the catalogue

Language

FISVEN