Kirjastotalo Fyyri avataan syksyllä 2020

Kirkkonummen pääkirjasto toimii tällä hetkellä väistötiloissa, koska varsinainen kirjastorakennus on saneerauksen ja laajennuksen vuoksi työmaana.

 

Nyt rakentaminen lähenee loppuaan, ja olemme valmistautumassa muuttoon. Syksyllä avaamme uuden kirjastotalo Fyyrin ovet asiakkaillemme. Fyyriin muuttavat pääkirjaston ja kirjastoauton lisäksi myös keskustan nuorisotila, Kannonkolon asukaspuisto ja musiikkileikkikoulu. Rakennuksen on suunnitellut JKMM Arkkitehdit Oy.  

Fyyrissä on jokaiselle jotakin. Voit tulla lukemaan kirjoja viihtyisille lukupaikoillemme, esimerkiksi lukuterassille tai lukuportaille. Hiljaista lukutilaa kaipaaville kirjastossa on lukusali. Lastenosaston lukutelttoihin on hauska istua lukemaan, ja perheen pienimpiä  ilahduttaa leikkipaikka liukumäkineen. 

Hyödynnä Fyyrin tiloja, tapahtumia ja tekemisen paikkoja.  Voit varata kokoustilan, studion tai soittohuoneen.  Käytettävissä on myös erilaisia laitteita, kuten ompelukoneita, 3D-tulostimia ja vinyylileikkuri. Kirjastossa voit järjestää oman tapahtuman ja osallistua muiden järjestämiin tilaisuuksiin.  Fyyrissä on näyttelytila sekä tapahtumasali, johon mahtuu noin 120 henkilöä.  

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi uuteen kirjastotaloon!