Varauksen saapumisilmoituksen saat nopeimmin sähköpostilla

Varauksen saapumisilmoituksen saat nopeimmin sähköpostilla

Sähköposti-ilmoitus lähtee asiakkaalle heti, kun kirja on palautettu kirjastossa ja laitettu varaushyllyyn odottamaan noutoa.

Kirjaston asiakkaat voivat valita, millä tavalla saavat tiedon siitä, että varattu kirja, lehti tai elokuva on saapunut noudettavaksi kirjastoon. Kirkkonummen kirjastossa vaihtoehdot ovat sähköpostiviesti ja tekstiviesti, joista kirjasto suosittelee valitsemaan sähköposti-ilmoituksen.

Sähköpostia kannattaa suosia erityisesti sen nopeuden vuoksi. Sähköposti-ilmoitus lähtee asiakkaalle heti, kun kirja on palautettu kirjastossa ja laitettu varaushyllyyn odottamaan noutoa.

Tekstiviestejä kirjastojärjestelmä lähettää kootusti tietyin väliajoin, mikä tarkoittaa, että tekstiviesti saapuneesta varauksesta saattaa lähteä asiakkaalle vasta tuntien päästä. Tekstiviestien merkkimäärä on rajoitettu, joten sähköposti-ilmoituksessa on tarkemmat tiedot varatusta aineistosta.

Oman saapumisilmoituksesi tapaa voit muokata verkkokirjastossa osoitteessa kirkkonummi.verkkokirjasto.fi. Kirjautumiseen tarvitset kirjastokorttisi numeron ja PIN-koodin. Omissa tiedoissa on kohta ‘viestiasetukset’, jonka alta pääset muokkaaman viestityyppiä. Voit myös pyytää virkailijaa muokkaamaan ilmoituksen lähetystapaa, kun käyt kirjastossa.

Kirjastossa varatut kirjat on järjestetty varattujen hyllyyn asiakkaiden varausnumeroiden mukaiseen numerojärjestykseen. Oman varausnumerosi löydät saapumisilmoituksesta. Varausnumerosi on aina sama.

Kuva: Päivi Ahola

Haku

Kielivalinta

FISVEN