angle-left Varaa tila

Varaa tila

Tarvitsetko tilaa kokousta tai tapahtumaa varten? Varaa maksuton tila kirjastostasi.

Masalan kirjasto

Masalan kirjastossa on kaksi tilaa, jotka sopivat opiskelu-, luku- ja kokouskäyttöön. Toiseen mahtuu 20–30 ja toiseen 15–20 henkilöä.

Molemmissa tiloissa on videotykki, valkokangas ja tietokone. Tiloja voi käyttää silloin, kun henkilökunta on paikalla. Jos haluat varata tilan, ota yhteyttä kirjastoon: masalan.kirjasto@kirkkonummi.fi tai 040 126 9402.

Veikkolan kirjasto

Veikkolan kirjaston Rotko-salin voi varata kokous- ja tapahtumakäyttöön sekä rauhalliseksi lukutilaksi. Saliin mahtuu enintään 40 henkilöä.

Salissa on videotykki ja tietokone. Sopimuksen mukaan tilaa on mahdollista käyttää myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Jos haluat varata tilan, ota yhteyttä kirjastoon: veikkolan.kirjasto@kirkkonummi.fi tai 09 2967 2100.

Yleisiä tilavaraussääntöjä

Kirjaston tilat on tarkoitettu ei-kaupalliseen toimintaan. Tilaisuus ei saa häiritä muuta kirjaston toimintaa tai käyttäjiä.

Tilojen käyttö on maksutonta.

Tila on varaajan käytössä vain varauksessa määritellyn ajan. Jos varausta ei oteta käyttöön 15 minuutissa, varaus peruuntuu. Varausajan päättyessä tila tulee jättää samaan kuntoon kuin se oli varausajan alkaessa.

Tilan maksimihenkilömäärää ei saa ylittää.

Varaaja on korvausvelvollinen, mikäli tilan käyttäjät aiheuttavat vahinkoa kiinteistölle tai irtaimistolle. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi kirjaston henkilökunnalle.

Tilaisuus ei voi olla ristiriidassa Suomen lain kanssa tai olla hyvän tavan vastainen.

Kirjaston henkilökunnalla on oikeus määritellä, kuinka tiloja käytetään. Jos sääntöjä rikotaan, kirjasto voi keskeyttää tapahtuman.