Talvitunnelmaa Masalan ja Veikkolan kirjastoilla lauantaina 4.12.

Talvitunnelmaa Masalan ja Veikkolan kirjastoilla lauantaina 4.12.

Kirkkonummen lähikirjastoissa on luvassa talvista tunnelmaa lauantaina 4.12., kun molemmissa kirjastoissa järjestetään koko perheelle suunnattu talvitapahtuma.

Myös Masalan kirjaston ovet ovat silloin poikkeuksellisesti avoinna klo 10–15. 

Masalassa päivän aloittaa klo 10.15–10.45 Nukketeatteri Taiga-Maton Lumityttö-esitys. Kyseessä on koko perheelle sopiva tunnelmallinen marionettiesitys. Kirkkonummen kaverikoiria on tavattavissa klo 11–12. Mukana on myös lukukoira Cessan. Masalan Martat tarjoavat klo 11–13 joulupuuroa lapsille, niin kauan kuin puuroa riittää. Myynnissä on myös leivonnaisia. Lisäksi ohjelmassa on koko päivän omatoimista talviaskartelua ja jouluisia arvoituksia ja tehtäviä.  

Veikkolan kirjastossa vierailee klo 11–12 Kirkkonummen kaverikoirien lukukoira Jesse. Muutaman ennakkoon varattavissa olevan lukuajan jälkeen Jesseen voi tulla vapaasti tutustumaan. Klo 13–13.30 vuorossa on Nukketeatteri Taiga-Maton Lumityttö-esitys. Lisäksi ohjelmassa on koko päivän omatoimista talviaskartelua, jouluisia tehtäviä sekä joululorujen ongintaa. Tarjolla piparkakkuja ja mehua. 

Tulethan paikalle vain terveenä. Pyydämme noudattamaan maskisuosituksia ja muita koronarajoituksia. Esityksiä pääsee seuraamaan niin moni kuin istumapaikoille mahtuu. Tervetuloa mukaan! 

Haku

Kielivalinta

FISVEN