Pääkirjastosta saat digiapua kesälläkin

Kirkkonummen pääkirjastossa jatkuu viikoittainen digicafé läpi kesän tiistaisin klo 9.30–11.00.

Digicafé pidetään Kirjastotalo Fyyrin Kabinetissa, jonka löydät torinpuoleisen sisäänkäynnin jälkeen oikealta. Kahvila Messistä voit halutessasi ostaa tilaisuuteen mukaan kupposen kahvia ja pientä purtavaa.

Digicaféhen voi tulla piipahtamaan pienten ja lyhyiden digiongelmien kanssa ilman ajanvarausta. Asiasi voi koskea esimerkiksi tietokoneita, mobiililaitteita tai kirjaston e-palveluja. Digicaféssa ei korjata tietokoneita.

Jos ongelmasi vaatii pidempää selvittelyä, voit varata henkilökohtaisen opastusajan pääkirjaston mediaosastolta sähköpostitse osoitteesta mediakirjasto@kirkkonummi.fi tai puhelimitse numerosta 040 126 9872.

Opitaan yhdessä enemmän aamukahvin äärellä!