angle-left Nuorille

Nuorille

Kirjastossa on paljon tekemistä, mutta myös tilaa vapaalle olemiselle ja hengailulle. Tule tekemään kirjastosta oma paikkasi!

Lukemisen iloa!

Haluatko lukea sarjakuvia, löytää nuorten uutuuskirjoja, uppoutua vieraisiin maailmoihin tai oppia tietokirjoista? Tule tutustumaan kirjastosi valikoimaan ja kysy kirjavinkkejä henkilökunnalta. Jos meiltä puuttuu jokin kirja tai peli, voit jättää meille hankintaehdotuksen.

Pelikonsolit ja lautapelit

Kirjastossa voit pelata PS4-konsolipelejä. Käytettävissäsi on myös erilaisia laitteita, kuten 3D-tulostin, ompelukone ja tulostin. Lisäksi meillä on runsaasti lautapelejä, joita voi joko pelata kirjastossa tai lainata kotiin.

Nuorten Fyyri

Kirjastotalo Fyyri avataan syksyllä 2020. Fyyrin nuortenosastosta tulee kirjaston lisäksi myös keskustan nuorisotila.

TET-harjoitteluun kirjastoon

Otamme kirjastoon mahdollisuuksien mukaan TET-harjoittelijoita. TET-harjoittelijoiden työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi hyllytystä, kirjanäyttelyiden tekemistä ja asiakkaiden opastamista digipalveluiden käytössä.

Nykäise kirjastotyöntekijää hihasta, jätä lappu tai kommentoi somessa.

Instagram:    Facebook:

Ota yhteyttä omaan kirjastoosi:

Pääkirjasto: kirjasto@kirkkonummi.fi

Masalan kirjasto: masalan.kirjasto@kirkkonummi.fi