Musiikki - Naxos ja Rockway

Musiikki - Naxos ja Rockway

Naxoksen musiikkipalvelut tuovat kotiisi jazzia ja klassisen musiikin kappaleita. --- --- Rockwayn musiikkikoulussa voit opiskella soittoa ja laulua suomeksi.

Naxos Music Library 

Naxos Music Library on kattava klassisen musiikin online-kirjasto, joka tarjoaa korkealaatuisena suoratoistopalveluna yli kaksi miljoonaa kappaletta. Uusia äänitteitä lisätään kuukaudessa yli 800. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla.

Näin käytät Naxos Music Librarya (pdf)

 

Naxos Music Library Jazz  

Naxos Music Library Jazzin kokoelmassa on valikoima jazzia eri aikakausilta sekä suurilta että pieniltä levy-yhtiöiltä. Levymäärä palvelussa kasvaa säännöllisesti. Palvelun äänenlaatu on lähes CD-levyn tasoa.

Voit hakea musiikkia esimerkiksi esittäjän tai kappaleen nimellä sekä selata sisältöjä levy-yhtiön, esittäjän, säveltäjän tai genren mukaan.

 

 

Rockway-musiikkikoulu 

Opiskele soittoa ja laulua suomeksi. 

 

Jokainen kurssi sisältää useita video-oppitunteja. Kursseja on tarjolla seuraavista aihepiireistä: kitara, basso, koskettimet, laulu ja ukulele.  

Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, mutta välineet (metronomi, viritin ja äänitä itseäsi) toimivat ainoastaan tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti. 

 

https://kirjastot.rockway.fi/kirkkonummi/content 

Haku

Kielivalinta

FISVEN