angle-left Kotiseutukokoelma

Kotiseutukokoelma

Tutustu Kirkkonummen historiaan! Kotiseutukokoelmaan on koottu Kirkkonummi-aiheisia kirjoja, karttoja, lehtiartikkeleita, musiikkia sekä mikrokortteja.

Kotiseutukokoelmaan kuuluvaa aineistoa saa nähtäväksi pyydettäessä, mutta sitä ei lainata kotiin. Kotiseutukokoelman lisäksi kirjastossa on myös kotiin lainattava kokoelma Kirkkonummi-aiheista kirjallisuutta.

Voit etsiä Kirkkonummeen liittyvää aineistoa verkkokirjastosta. Hakusanoina voit käyttää esimerkiksi seuraavia: Kirkkonummi historia, Porkkala ja Porkkalan vuokra-alue. Asiasanoina on harvemmin käytetty yksittäisiä paikannimiä, ellei kirja käsittele pääosin nimenomaista kylää tai kartanoa. Kokeile rohkeasti eri hakutapoja. Kirjaston henkilökunta auttaa tarvittaessa.

Kirkkonummen historiaan liittyviä linkkejä:

Arkiston helmiä: Kirkkonummen suurin lehdistöinfo (Viisykkönen)

Paikallishistoriaa

Porkkalan luovutus (YLE)