Kirjaston syksyn satutunnit ovat alkaneet

Kirjaston syksyn satutunnit ovat alkaneet

Satutunnit ovat käynnistyneet Kirkkonummen kirjastoissa.

Tarjolla on satutunteja ja lorutuokioita suomeksi ja ruotsiksi. 
 
Pääkirjastossa Fyyrissä suomenkieliset satutunnit 3–6-vuotiaille pidetään keskiviikkoisin klo 9.30–10. Satujen jälkeen jatketaan laululorujen parissa klo 10.15–10.45. Laululorutuokio on tarkoitettu 0–2-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen, ja siellä lauletaan ja leikitään perinteisiä ja uusia lastenloruja. 
 
Myös lähikirjastoissa pääsee sukeltamaan tarinoiden maailmaan viikoittain yli 3-vuotiaille suunnatuilla satutunneilla. Masalan kirjaston iltasatutunnit pidetään tiistaisin klo 18–18.30, ja Veikkolan kirjaston satutunnit ovat perjantaisin klo 10–10.30.  
 
Ruotsinkielisiä satutuokioita pidetään pääkirjastossa perjantaisin siten, että parillisina viikkoina tunnit ovat avoimia kaikille. Satutunti 3–6-vuotiaille on klo 9.30–10.00. Satu- ja lorutuokio 0–2-vuotiaille on klo 10.15–10.45. Avoimille satutunneille ei tarvitse ilmoittautua. Parittomina viikkoina ruotsinkieliset satutunnit ovat kutsutuille päiväkoti- ja esikouluryhmille. Kiinnostuneet ryhmät voivat kysellä tarkempia tietoja ja vapaita aikoja osoitteesta lastenkirjasto@kirkkonummi.fi
 
Tervetuloa satujen ja lorujen maailmaan!

Kuva: Miika Wilén
Ruotsinkielisten satutuntien vetäjät Petra Suzuki asukaspuistosta (vas.) ja Johanna Björkstén kirjastosta.

Haku

Kielivalinta

FISVEN