angle-left Kirjaston rajoitukset muuttuvat 5.5. alkaen

Kirjaston rajoitukset muuttuvat 5.5. alkaen

Kirkkonummen kirjastojen tilat avataan asiakkaille hallitusti keskiviikosta 5.5. alkaen.

Kirjojen ystävät pääsevät taas hyllyjen väliin valitsemaan mieleistään lukemista, ja lehtisaleissa voi lukea päivän lehdet.

Kirjastoissa asioivien on kuitenkin noudatettava vähintään kahden metrin turvavälejä ja maskisuositusta, ellei maskin käytölle ole terveydellistä estettä. Aineiston varaaminen etukäteen sekä itsepalveluautomaattien käyttö on edelleen suositeltavaa.

Kirjastoissa voi käydä kopioimassa, skannaamassa ja tulostamassa sekä käyttää nopeaan asiointiin tarkoitettuja tietokoneita. Palvelupisteellä voi maksaa kirjaston maksuja ja hoitaa muita kirjastoasioita. Laitteet, kuten 3D-tulostin, vinyylileikkuri ja pelikonsolit, eivät ole käytössä.

Kirjastojen kokous- ja tapahtumatiloja ei voi varata, ja istumapaikkoja kirjastoissa on vähennetty. Emme toistaiseksi ota vastaan vierailuryhmiä, kuten koululuokkia tai opastettuja ryhmiä kirjastotalo Fyyriin.

Kirjastotalo Fyyrissä vain torinpuoleinen pääovi on käytössä.

Kaukopalvelu pääkirjastossa ja lähikirjastoissa toimii normaalisti. Pääkirjaston mediaosasto antaa apua digiongelmiin mahdollisuuksien mukaan etänä, lähiopastusta ei anneta. Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse 040 126 9872 tai sähköpostitse mediakirjasto@kirkkonummi.fi. Mediaosasto opastaa myös e-aineistojen käytössä.

Masalan omatoimikirjasto avataan, ja se on keskiviikosta 5.5. alkaen auki jälleen sunnuntaista torstaihin klo 7–21 ja perjantaista lauantaihin klo 7–18. Omatoimikirjaston käyttäjiksi rekisteröityneet asiakkaat pääsevät sisään omatoimiaikaan kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Kirjastoauto ajaa normaalit aamu- ja iltavuorot. Asiakkaat eivät voi tulla auton sisälle, vaan kuljettaja tuo varatut kirjat auton ulkopuolelle.

Vietäthän vain välttämättömän ajan kirjastossa.