angle-left Kirjaston e-palvelut tuovat elokuvat ja musiikin kotiin

Kirjaston e-palvelut tuovat elokuvat ja musiikin kotiin

Kirkkonummen kirjastot palvelevat rajoitetusti 31.3. saakka, ja vain pikainen asiointi ja varausten nouto on mahdollista.

E-kirjaston laajat palvelut ovat kuitenkin aina asiakkaiden käytössä – riippumatta vuorokauden ajasta tai kirjaston aukioloajoista.

Kirjasto tarjoaa asiakkailleen kaksi elokuvapalvelua, Viddlan ja Kirjastokinon. Elokuvapalvelut tuovat vaihtuvia elokuvavalikoimia suoraan kotiin, mökille tai missä tahansa oletkin.

Viddlan koko ajan kasvavasta valikoimasta löydät yli 500 elokuvaa klassikoista uutuuksiin ja dokumenteista lastenelokuviin. Lainattavissa ovat esimerkiksi Matthew McConaugheyn ja Anne Hathawayn tähdittämä Salaisuus pinnan alla (Serenity) sekä lastenelokuva Ella Bella Bingo. Kirkkonummen kirjaston asiakkaana voit katsoa Viddlassa kuusi elokuvaa kuukaudessa, ja yhden elokuvan laina-aika on 48 tuntia.

Kirjastokinon vaihtuvassa kokoelmassa lainattavien elokuvien määrää ei ole rajoitettu. Juuri nyt katseltavissa ovat esimerkiksi Sofi Oksasen romaaniin perustuva Baby Jane ja Michael Haneken ohjaama, Oscar-palkittu Rakkaus (Amour).

Kirjaston asiakkaana sinulla on kotoa käsin pääsy myös Naxoksen musiikkiaineistoihin. Käytössäsi ovat Naxos Music Library sekä Naxos Video Library -palvelut.

Kirkkonummen Naxos Music Library on klassiseen musiikkiin erikoistunut verkkokuuntelupalvelu. Taidemusiikin lisäksi palvelusta löytyy muun muassa kansanmusiikkia ja jazzia. Laajasta kokoelmasta löytyy varmasti kuunneltavaa, sillä kappaleita palvelussa on yli kaksi miljoonaa.

Naxos Video Libraryn kautta pääset katsomaan erilaisia konsertteja, oopperoita, baletteja ja dokumentteja. Lisäksi tarjolla on opetusmateriaalia. Dokumenttivideoita on musiikin lisäksi myös muista aiheista, esimerkiksi kuvataiteista ja historiasta.

Linkit palveluihin löydät kirjaston kotisivuilta osoitteesta www.kirkkonummi.verkkokirjasto.fi kohdasta E-kirjasto. Kirjautumiseen tarvitset kirjastokorttisi numeron ja PIN-koodin. Kirjastokortin ja PIN-koodin saat tarvittaessa käymällä henkilökohtaisesti kirjastossa. Elokuvapalvelut tarkistavat käyttäjän iän lainaamisen yhteydessä.

Tarkemmat ohjeet e-aineistojen käyttöön löydät kirjaston kotisivuilta. Jos tarvitset opastusta e-aineistojen käytössä, ota yhteyttä pääkirjaston mediaosastoon joko puhelimitse 040 126 9872 tai sähköpostitse mediakirjasto@kirkkonummi.fi.