angle-left Kirjaston e-palvelut toimivat normaalisti

Kirjaston e-palvelut toimivat normaalisti

E-kirjaston palvelut ovat käytettävissäsi ajasta ja paikasta riippumatta myös poikkeusaikana.

E-kirjaston palvelut ovat käytettävissäsi ajasta ja paikasta riippumatta myös poikkeusaikana osoitteessa www.kirkkonummi.fi/e-kirjastoTarjoamme asiakkaidemme käyttöön monia sähköisiä palveluita, joiden kautta voit lukea tai kuunnella kirjoja, lehtiä ja musiikkia tai katsella elokuvia. Palveluihin kirjaudut kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Voit käyttää palveluita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, ja osaan on saatavissa ilmainen sovellus. Mikäli tarvitset apua, kysy palveluiden käytöstä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteesta kirjasto@kirkkonummi.fi.

E-kirjoja pääset lukemaan ja kuuntelemaan Ellibs- ja Biblio-palveluissa. Ellibsissä tarjolla on enimmäkseen luettavia kirjoja suomen kielellä, mutta jonkin verran on aineistoa myös ruotsiksi ja englanniksi, samoin kuin äänikirjoja. Sinulla voi olla samaan aikaan enintään viisi lainaa ja seitsemän varausta. Nyt olemme saaneet Ellibsiin uutuuksia, tervetuloa valitsemaan mieleistäsi luettavaa! Biblio on ruotsalainen e-kirja- ja e-äänikirjapalvelu, jossa on saatavilla yhä enemmän kirjallisuutta myös suomeksi. Kokoelmassa on paljon äänikirjoja lapsille sekä suomeksi että ruotsiksi! Bibliossa voit tällä hetkellä lainata neljä kirjaa viikossa. Naxos Spoken World Library ‑palvelun kautta voit kuunnella äänikirjoja englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja portugaliksi. Palvelussa on lähinnä klassikoita sekä lapsille että aikuisille.

Sanoma- ja aikakauslehtiä kotoa käsin voit lukea PressReader-palvelussa. Luettavanasi on yli 3600 sanomalehteä ja 3800 aikakauslehteä ympäri maailman näköislehtinä.

Kirjasto tuo kotiisi myös paljon elokuvia! Viddla- ja Kirjastokino-palveluiden vaihtuvissa kokoelmissa pääset katselemaan monenlaisia elokuvia. Kirjastokinossa voit katsoa elokuvia niin paljon kuin haluat, Viddlassa voit tällä hetkellä katsoa kuusi elokuvaa kuukaudessa.

Tervetuloa nauttimaan e-kirjaston monipuolisesta tarjonnasta!