angle-left Kirjastoauto Ellan ilta-aikataulu on muuttunut

Kirjastoauto Ellan ilta-aikataulu on muuttunut

Kirjastoauto Ellan iltareitille on saatu uusi pysäkki

Kirjastoauto Ellan iltareitille on saatu uusi pysäkki: tiistaisin parittomilla viikoilla Ellassa voi asioida Mikaeligårdenin pysäkillä. Toinen reittimuutos koskee Upinniemen aluetta. Kirjastoauto ei enää aja Upinniemen sotilasalueella olevia pysäkkejä torstai-iltaisin. Upinniemessä on edelleen Valkolammen pysäkki, jolla kirjastoauto käy torstaisin klo 16.20–16.35.

Aamupäivien pysäkit säilyvät ennallaan. Ellan päivitetyt aikataulut löydät kirjaston kotisivuilta osoitteessa www.kirkkonummi.verkkokirjasto.fi.

Näin korona-aikaan voimme hakea palautuksia pysäkeillä auton ulkopuolelta tai tuoda valmiiksi lainatut varauksesi auton ulkopuolelle. Jos haluat palvelua Ellan ulkopuolelle, olethan yhteydessä kirjastoautoon sähköpostitse kirjastoauto@kirkkonummi.fi tai puhelimitse 040 516 4899.

Ellassa voi tällä hetkellä asioida kerrallaan kolme asiakasta tai yksi perhe. Pyydämme huomioimaan hyvän käsihygienian ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Kuvat: Mario Olimpico