angle-left Kaukopalvelu

Kaukopalvelu

Voimme tilata sinulle muista kirjastoista aineistoa, jota ei ole saatavilla Kirkkonummen kirjastosta. Kaukopalvelu on maksullista.

Kaukolainaksi voi tilata esimerkiksi kirjoja, lehtiä, äänikirjoja, cd-levyjä ja elokuvia.  Kaukolainoissa noudatetaan lähettävän kirjaston laina-aikoja ja muita ehtoja, kuten sitä, saako materiaalia kotilainaksi.

Sinulla lainassa olevat kaukolainat näkyvät muiden lainojen tapaan verkkokirjastossa, mutta niitä ei voi uusia sitä kautta. Jos haluat uusia kaukolainasi, ota yhteyttä kirjastoon.

Jos kirjastosta ei löydy kirjoja omalla äidinkielelläsi, voimme tilata sinulle kirjoja maksutta Monikielisestä kirjastosta.

Kaukopalveluasioissa ota yhteyttä:

Pääkirjaston kaukopalvelu: kaukopalvelu@kirkkonummi.fi
Masalan kirjaston kaukopalvelu: masalan.kirjasto@kirkkonummi.fi
Veikkolan kirjaston kaukopalvelu: veikkolan.kirjasto@kirkkonummi.fi

Kaukopalveluhinnasto:

• Kaukolaina 4 €
  • Muualta kuin Suomesta välitetyt kaukolainat laskutetaan lähettävän kirjaston mukaan
  • Artikkelikopioista perimme lähettäjäkirjaston määrittelemän maksun
  • Mikrofilmit (1-6 rullaa) 9 €
  • Mikrokortit (1-1500 korttia) 9 €

Myös noutamattomista kaukolainoista peritään maksu.