angle-left Fyyrissä on monta toimijaa saman katon alla

Fyyrissä on monta toimijaa saman katon alla

Uusi kirjastotalo elävöittää Kirkkonummen keskustaa usean toimijan voimin. Fyyrissä saman katon alla toimivat Kirkkonummen pääkirjasto, asukaspuisto, nuorisotila, musiikkileikkikoulu ja kunnan työllistymisyksikön pyörittämä kahvila Messi. Tältä sivulta löydät toimijoiden kuvaukset, aukioloajat ja yhteystiedot.

Pääkirjasto

Kirjastosta löydät hyviä kirjoja, tiloja työskentelyyn ja kulttuurielämyksiä. Kokoelmassa on monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta eri aihepiireistä sekä äänikirjoja, elokuvia, musiikkia ja sanoma- ja aikakauslehtiä. Henkilökunta auttaa sinua tiedonhakuun liittyvissä kysymyksissä ja antaa mielellään lukuvinkkejä. Tarkemmat kuvaukset kirjaston palveluista ja tiloista löydät Palvelut-välilehdeltä.

ma–pe 9–20

la ja aattoina 9–15

kirjasto@kirkkonummi.fi

Asukaspuisto Fyyri

Avoimen varhaiskasvatuksen Asukaspuisto Fyyri toimii lastenosastolla arkisin yhdeksästä neljään. Asukaspuisto on pikkulapsiperheiden kohtaamispaikka, jossa järjestetään monimuotoista toimintaa. Asukaspuistotoiminta on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

ma–pe 9–16

aattoina 9–15

puh. 050 414 3568, 050 327 3544, 040 126 9760

Muskari

Muskari eli musiikkileikkikoulu on osa Kirkkonummen musiikkiopiston toimintaa. Fyyrin muskariluokassa kokoontuu erilaisia ryhmiä, joissa lapset pääsevät sukeltamaan musiikin maailmaan laulun, soiton, leikin, liikkeen, satujen ja kuvien avulla yhdessä ammattitaitoisen varhaisiän musiikinopettajan kanssa.

Yhteystiedot

Ryhmien aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/musiikkileikkikoulu.

opistot@kirkkonummi.fi

Nuokkari Fyyri

Kirjaston nuorten osasto toimii viitenä iltana ja yhtenä iltapäivänä viikossa Nuokkarina, jolloin paikalla on nuoriso-ohjaajia. Nuorten osasto kutsuu hengailemaan ja viettämään aikaa kirjojen ja kavereiden kanssa. Osastolla on biljardipöytä ja pelitila.

ma klo 15–21

ti klo 14–17

ke klo 15–21

to klo 15–20

pe klo 15–22

la klo 15–22

nuorisojaliikunta@kirkkonummi.fi

Kahvila Messi

Työllistymisyksikkö Toimarin ylläpitämässä Kahvila Messissä on tarjolla kahvia, haudutettua teetä ja itsevalmistettua kahvileipää moneen makuun. Kahvila Messistä voi tiedustella työpaikkoja ja työharjoittelupaikkoja alalle aikoville.

ma–pe 9–20

la ja aattoina 9–15