angle-left Kirjatalo Fyyrissä on paljon varattavia tiloja

Kirjatalo Fyyrissä on paljon varattavia tiloja

Kirjastotalo Fyyrissä on asiakkaiden varattavissa tiloja tapahtumien ja kokousten järjestämiseen sekä harrastamiseen.

Talossa on kahdeksan erikokoista kokous- ja ryhmätilaa, tapahtumasali sekä soittohuone ja studio.

Kokous- ja ryhmätiloja voit varata omatoimisesti tilavarausjärjestelmä Timmissä. Timmissä näet tilojen varaustilanteen ilman kirjautumista, mutta varaamista varten sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi. Jatkossa sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi ja saat sähköpostiisi vahvistusviestin varauksesta.

Jos haluat järjestää tapahtuman kirjastossa, ota yhteyttä kirjasto@kirkkonummi.fi. Tapahtumatiloja ovat 120-paikkainen Mörne-sali ja talon keskellä sijaitsevat lukuportaat. Lisätietoja löydät Näin järjestät tapahtuman -sivulta.

Kirjaston mediaosastolla sijaitsevat studio ja soittohuone otetaan käyttöön myöhemmin. Lisätietoja mediaosaston tiloista ja niiden varaamisesta saat ottamalla yhteyttä mediakirjasto@kirkkonummi.fi.