Varaa tila Fyyristä

Kirjastotalo Fyyristä voit varata tilan opiskelua tai kokousta varten. Fyyrissä on myös harrastamiseen ja tapahtumien järjestämiseen soveltuvia tiloja.

Kokous- ja ryhmähuoneita voit varata tilavarausjärjestelmä Timmissä. Timmissä näet tilojen varaustilanteen ilman kirjautumista, mutta varaamista varten sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi. Jatkossa sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi, ja saat sähköpostiisi vahvistusviestin varauksesta. Tietoa tilojen kalustuksesta ja laitteista sekä käyttösäännöistä löydät Kokous- ja ryhmähuoneet -sivulta.

Kirjaston mediaosastolla sijaitsevien studion ja soittohuoneen tarkemmat kuvaukset ja käyttösäännöt avautuvat tästä linkistä. Jos olet kiinnostunut tilojen käytöstä, ota yhteyttä mediakirjasto@kirkkonummi.fi.

Fyyrin tapahtumatiloja ovat 120-paikkainen Mörne-sali ja talon keskellä sijaitsevat lukuportaat. Tapahtumatilat-sivulta saat lisätietoa tiloista ja käyttösäännöistä. Jos haluat järjestää tapahtuman kirjastossa, ota yhteyttä kirjasto@kirkkonummi.fi. Hyödyllisiä vinkkejä löydät myös Näin järjestät tapahtuman -sivulta.

Kirjaston henkilökunta auttaa kaikissa tilojen varaamiseen liittyvissä asioissa.