angle-left Ehdota kirjastoauto Ellalle uusia iltapysäkkejä

Ehdota kirjastoauto Ellalle uusia iltapysäkkejä

Kirkkonummen kirjastoauto Ella kiertää päivisin kouluilla ja päiväkodeilla, iltaisin ympäri kuntaa. Jos kirjastoauto ei vielä pysähdy kotikulmillasi, voit ehdottaa uutta pysäkkiä ottamalla yhteyttä kirjastoautoon: kirjastoauto@kirkkonummi.fi. Kirjastoauton aikataulut löytyvät kirjaston kotisivuilta kirkkonummi.verkkokirjasto.fi.

Kirkkonummen kirjastot palvelevat rajoitetusti 30.4. saakka. Rajoitetun palvelun aikana kirjastoauto ajaa normaalit aamu- ja iltareitit, mutta asiakkaat eivät pääse sisälle kirjastoautoon valikoimaan itse kirjoja, vaan aineisto on varattava etukäteen. Varaaminen on maksutonta, ja parhaiten se onnistuu joko verkkokirjaston kautta tai lähettämällä sähköpostia. Pysäkillä kuljettaja tuo varaamasi kirjat auton ulkopuolelle.

Nähdään kirjastoautolla!