angle-left E-kirjat

E-kirjat

Kirjaston tarjoamissa e-kirjapalveluissa pääset lukemaan e-kirjoja ja kuuntelemaan e-äänikirjoja. Tekstin kokoa voi tarvittaessa suurentaa, ja paksuinkin kirja painaa vain älypuhelimen tai tabletin verran!

Ellibs

Ellibs tarjoaa luettavia kirjoja enimmäkseen suomen kielellä, mutta jonkin verran on aineistoa myös ruotsiksi ja englanniksi, samoin kuin äänikirjoja. Sinulla voi olla samaan aikaan enintään viisi lainaa ja seitsemän varausta. Ellibs-sovelluksen voit ladata mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Nyt olemme saaneet Ellibsiin uutuuksia, tervetuloa valitsemaan mieleistäsi luettavaa!

Näin käytät Ellibsiä!

Biblio

Biblio on ruotsalainen e-kirja- ja e-äänikirjapalvelu, jossa on saatavilla yhä enemmän kirjallisuutta myös suomeksi. Kokoelmassa on paljon äänikirjoja lapsille sekä suomeksi että ruotsiksi! Biblio-sovelluksen voit ladata mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Tällä hetkellä voit lainata neljä kirjaa viikossa.

Näin käytät Bibliota!

Naxos Spoken World Library

Naxos Spoken World Library  palvelun kautta voit kuunnella äänikirjoja englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja portugaliksi. Palvelussa on lähinnä klassikoita sekä lapsille että aikuisille. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla. Kirjaa ei voi ladata, vaan se kuunnellaan suoraan. Kuunteluaika on kaksi tuntia.

 

Haku

Kielivalinta

FISVEN