Digineuvonta

Kirjastosta saat apua tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin liittyvissä ongelmissa ja käytön opastuksessa.

Neuvontaa saat pääkirjastosta, Masalan kirjastosta ja Veikkolan kirjastosta.

Autamme sinua esimerkiksi laitteiden päivityksissä, sähköpostitilin luomisessa ja e-aineistojen käytössä. Emme korjaa koneita tai tee puolestasi hakemuksia tai tilisiirtoja.

Digicafé pääkirjastossa

Tiistaisin 1.3. alkaen klo 9.30–11. Poikkea kysymään vaikka tietokoneisiin, mobiililaitteisiin tai e-aineistoihin liittyvistä asioista. Tapaamme Fyyrin Kabinetissa, aamukahvia ja purtavaa voit ostaa kahvila Messistä. Digicaféssa ratkotaan lyhyitä ongelmia, mutta ei korjata koneita.

Digiopastusta senioreille pääkirjastossa ja Veikkolan kirjastossa

ENTER ry:n vapaaehtoiset vertaisopastajat auttavat senioreita älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden sekä sähköisten palveluiden käytössä. Henkilökohtainen opastusaika pitää varata etukäteen kirjastolta ja mukaan kannattaa ottaa oma laite, tarvittavat tunnukset ja salasanat.

Pääkirjastossa opastajat ovat paikalla torstaisin 3.3., 7.4. ja 5.5. klo 14–16.

Veikkolan kirjastossa opastusta saa joka toinen tiistai klo 14–16 seuraavina päivinä: 15.2., 1.3., 15.3., 29.3., 12.4., 26.4., 10.5. ja 24.5.

Opastuksissa noudatetaan huolellista hygieniaa ja käytetään kasvosuojia. Muutokset digiopastuksissa ovat mahdollisia. Opastukset ovat suomenkielisiä.

Kysy lisää kirjastostasi:

Pääkirjasto: 040 126 9872 / mediakirjasto@kirkkonummi.fi